1. VerzekeringsInzicht per 2023

VerzekeringsInzicht

SuperGarant ZorgPortaal begeleidt werkgevers en werknemers bij het traject van ziekteverzuim en re-integratie en beschermt je tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Om de dienstverlening van het SuperGarant ZorgPortaal mee te laten groeien met de nieuwe technologische ontwikkelingen en wensen van werkgevers is het belangrijk dat we het SuperGarant ZorgPortaal blijven door ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken zijn we 1 januari 2023 overgestapt naar VerzekeringsInzicht.

VerzekeringsInzicht

Met VerzekeringsInzicht heb je als werkgever eenvoudig inzicht in het verzuim. Binnen jouw eigen omgeving in VerzekeringsInzicht vind je op één plaats jouw lopende inkomensverzekeringen en documenten, verzuimcijfers, brieven en polisbladen. Het is ook de plek waar je ziek- en herstelmeldingen doorgeeft.

De voordelen van VerzekeringsInzicht

  • Alles op één plek.
  • Vergelijk jouw verzuimcijfers met de sector.
  • Direct inzicht in de ontwikkeling van het personeelsbestand en de verzuimkosten.
  • Uitkeringsspecificaties overzichtelijker.
  • Supersnel mutaties doorgeven.
  • Bepaal zelf welke gebruikers toegang krijgen.
  • Ondersteuning bij vragen.

VerzekeringsInzicht is een modern platform en klaar voor de toekomst. Hierdoor kunnen we het SuperGarant ZorgPortaal verder ontwikkelen en effectiever maken, zodat we nog beter kunnen aansluiten op de specifieke dagelijkse praktijk van de werkgever. Eén van de toepassingen die we momenteel ontwikkelen is een koppeling met loonadministraties, wat jou als werkgever kostbare tijd en geld bespaart.

Vragen?

In VerzekeringsInzicht staat een uitgebreide kennisbank tot je beschikking. Hierin vind je veel informatie, over bijvoorbeeld ziek- en hersteldmeldingen, de werkwijze van VerzekeringsInzicht en instructies voor het wijzigen van werknemersgegevens. Klik na het inloggen op het vraagteken rechtsboven om toegang te krijgen tot de kennisbank.

Maar uiteraard kan je ook contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is 070 777 00 45. Of stuur een e-mail naar zorgportaal@supergarant.nl. Wij helpen je graag verder.