1. Account VI activeren

Account VerzekeringsInzicht activeren

U heeft begin januari bericht ontvangen met uw gebruikersnaam en een e-mail met de activatiecode voor VerzekeringsInzicht. Dit bericht is verzonden door SuperGarant. Met de gebruikersnaam en de activatiecode heeft u direct toegang tot VerzekeringsInzicht en kunt u vanaf 1 januari 2023 ziek- en herstelmeldingen doen. Om uw account in VerzekeringsInzicht te activeren, volgt u de volgende stappen:

 1. Ga naar www.verzekeringsinzicht.nl.
 2. Klik op ‘Account activeren’.
 3. Vul de gebruikersnaam en de activatiecode in.
 4. Vul de aanvullende gegevens in:
  • Wachtwoord.
   Bij het invoeren van het wachtwoord wordt een meter getoond welke de moeilijkheidsgraad aangeeft. Deze gaat van zwak naar sterk. Wanneer het wachtwoord te zwak is, dan zal deze niet geaccepteerd worden. Probeer hiervoor een wachtwoord in te voeren welke minimaal de sterkte “Medium” aangeeft.
  • Volledige naam
   Vul hier de naam van de persoon in die bevoegd is om gegevens over uw bedrijf mag inzien, waaronder financiële informatie en/of gegevens over uw personeel.
  • E-mailadres
   Vul hier het e-mailadres in van de bevoegde persoon. Dit e-mailadres zal onder andere gebruikt worden om een persoonlijke code naartoe te sturen voor de meervoudige authenticatie tijdens het inloggen.
  • Telefoonnummer
   Vul hier een telefoonnummer in waarmee contact opgenomen kan worden met de bevoegde persoon. Dit nummer zal bijvoorbeeld gebruikt worden wanneer de helpdesk telefonisch contact moet opnemen met de gebruiker.
  • Taal
   Selecteer hier de taal waarin Verzekeringsinzicht.nl getoond wordt.
 5. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden en de Privacyverklaring.
 6. Nadat alle gegevens ingevuld zijn en akkoord is gegeven voor de voorwaarden en verklaring, zal de knop ‘Account activeren’ beschikbaar worden. Na het activeren kan er ingelogd worden

Vragen?

Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is (070) 777 00 45. Of stuur een e-mail naar zorgportaal@supergarant.nl. Wij helpen u graag verder.